Já Sladovna I.

22. července 2023 | | | | |

JSEM SLADOVNA V ČERNÉ HOŘE . V naší, moravské Černé Hoře, malém městečku jen pár kilometrů severně od Brna při silnici ke Svitavám a dál do Čech. Už v dobách,…

JSEM SLADOVNA V ČERNÉ HOŘE

.

V naší, moravské Černé Hoře, malém městečku jen pár kilometrů severně od Brna při silnici ke Svitavám a dál do Čech. Už v dobách, kdy tudy vedla důležitá Trstenická obchodní stezka, se v Černé Hoře vařilo pivo. Dodnes stojím na základech bývalého pivovaru, ze kterého po požáru vznikla sladovna. Ovšem Hotelem Sladovna jsem se stal až relativně nedávno – tedy ve srovnání s faktem, že pivovar zde byl založen už před rokem 1279.

Ale stojím za to! Jsem fakt dobrý hotel. Moderní, solidní, na vysoké profesionální úrovni; ať už se jedná o ubytování, služby, wellness, kongresy, akce společenské, podnikatelské, prezentační i úplně soukromé. Samozřejmě jsem vynikající i v oblasti gastronomie. Inu, jak by ne, mám skvělého ředitele Aleše Hauzara. Už pár desítek let mám denně možnost jej vidět, slyšet, pozorovat při práci i při jednání s lidmi. Věřte, je na něm znát, že profesi má v krvi. Jak by ne, vždyť už je třetí generací Hauzarů. Už jeho děd úspěšně provozoval, v Telči restauraci a řeznictví – jak bylo tenkrát dobrým zvykem. Jeho následníka a pokračovatele si mnozí buď pamatujete buď jako hostinského někdejších RaJ v Boskovicích a samozřejmě i jako úspěšného provozovatele Zámecké restaurace tamtéž. Dodnes jej můžete potkat někde na boskovickém náměstí, občas na kole nebo na lyžích – třeba i v Alpách. Ale i u mě, tedy v hotelu Sladovna.

Hauzarové otec a syn, v mnoha ohledech nositelé skvělé rodinné tradice a živý důkaz platnosti teze, že solidní podnik bez solidního ředitele, majitele, manažerů a personálu nemůže solidně existovat.  

A mladý pán? Tedy Aleš Hauzar? Ten se potatil i podědil. Vstřebal slušnost obchodníka, pokoru podnikatele sloužícího lidem, hrdost profesionála lpícího na solidnosti, dokonalosti, preciznosti a přiměřené dávce elegantní noblesy.

Zkrátka – může se pyšnit vlastnostmi, bez kterých se opravdu dobrý hotel nedá vybudovat. A já, Sladovna jsem fakt hodně dobrý hotel. Troufám si tvrdit – i s oprávněnou mírou sebevědomí, že jsem po čertech dobrý hotel, který lpí na tom, že svým skvělým hostům musí nabízet skvělé služby za aktivní spolupráce se skvělým týmem. Se všemi profesemi, které jsou v hotelu nutné, bez kterých to zkrátka nejde.

Jsem Sladovna a zvu vás.

Jste turisté zvědaví na to, jaké krásy se skrývají mezi Černou Horu, Lysicemi, Rájcem Jestřebí a Moravským krasem? Přijeďte alespoň na víkend a věřte, že se budete rádi vracet. Nejen kvůli věrnostní kartě KRÁSné kartě pro Moravský kras a okolí. Hlavně kvůli tomu, co všechno vám umím nabídnout.

Jste podnikatelé? Využijte všeho, co pro vás a vaše obchodní partnery můžeme udělat – od početného kongresu až po separátní jednání mimo pozornost široké veřejnosti. I atraktivní doplňkový program pro vás připravíme! O výběrovém menu po podvečerním relaxaci v mém wellness centru ani nemluvě.

Nebo dokonce: jste kuchař, číšník, nebo zvládáte jinou profesi bez které se hotel neobejde? A jste ve svém oboru opravdu, ale opravdu velice dobrý nebo dobrá? Chtělo by se vám pracovat se stejně dobrými a profesně vyzrálými kolegy? Je vám vlastní chuť ochotně a sebevědomě sloužit dobře platícím zákazníkům?

Pak neváhejte a přijeďte se ukázat.

Můj ředitel a vlastně všichni, kdo u mě pracují, jsme hodně nároční a chceme mezi sebou stejně náročné, pracovité, vzdělané a dobré kolegy.

Samozřejmě, že stejně, jako lpíme na vysoké úrovni práce, je nám vlastní i ochota za skvělou práci nabídnout skvělou odměnu. Ale to už by bylo téma osobního rozhovoru.

Není třeba váhat, není se čeho obávat.

U mě ve Sladovně se můžete jen těšit na to nejlepší. Ve všech ohledech.

Vítejte ve Sladovně!

Hotel Sladovna****
nám. U Pivovaru 3
679 21 Černá Hora

Recepce – individuální reservace a balíčky
provoz recepce 0 – 24 hod.
Tel.: +420 539 086 395, +420 731 689 907
recepce@hotelsladovna.cz

Ředitel hotelu
Aleš Hauzar
reditel@hotelsladovna.cz